| The drunk_rabbit is here T_T | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Akira Tsuki
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 33 Stare de spirit : too boring Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: The drunk_rabbit is here T_T Sam Feb 28, 2009 12:32 pm | |
| Deci cred ca trebuie facuta si chestia asta , ne?Pey da momentan n-am idei ce sa spun.Pey da eh .Imi plac mult forumurile RPG.Pey mai imi place sa joc football sa pescuiesc si sa urmaresc animeuri normal.Eh hai ca ajunge nu stiu ce sa mai zic Ja ne! | |
|
| |
Onde Calyope
Numarul mesajelor : 165 Varsta : 29 Stare de spirit : "Cei vii se misca si ei descompusi/.../Si-ncet, cadavrele se descompun"[Bacovia-Cuptor] Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Sam Feb 28, 2009 2:42 pm | |
| Welcome pe forum, uhm ce muzica asculti? SI mh...iti palce sa citesti?[inspiratie de moment o.o'] | |
|
| |
Akira Tsuki
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 33 Stare de spirit : too boring Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Sam Feb 28, 2009 2:44 pm | |
| Arigato de primire! Pey muzica , urasc poluarea fonica adica manelele , mdah ascult hip-hop , rock , house..etc Sa citesc , mdah ficuri si mannga | |
|
| |
Onde Calyope
Numarul mesajelor : 165 Varsta : 29 Stare de spirit : "Cei vii se misca si ei descompusi/.../Si-ncet, cadavrele se descompun"[Bacovia-Cuptor] Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Sam Feb 28, 2009 2:52 pm | |
| Hip-hop si rock? Si eu la fel[printre alte multe genuri] uhm ce genuri de rock asculti mai exact? | |
|
| |
Akira Tsuki
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Sam Feb 28, 2009 2:56 pm | |
| Prea multe detalii pe care eu nu le tin mine , sincer sa fiu nu-s prea bine pus la punct in materie de muzica , mi se spune des cat de aerian sunt in legatura cu asta , deci habar n-am ce sa-ti raspund. | |
|
| |
Emma Hale
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 28 Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Dum Mar 01, 2009 1:48 am | |
| Heya ! Bun venit pe forum and have fuN ! Intrebari nu am . Bye ~ | |
|
| |
Akira Tsuki
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Dum Mar 01, 2009 1:57 am | |
| Arigato de primire Emma!Mdeah nici u-ti frecomandam sa ai intrebari si oricum ma stii. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T | |
| |
|
| |
| The drunk_rabbit is here T_T | |
|