| Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sebastian Brandon
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 28 Stare de spirit : Sad... Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 10:56 am | |
| "Hmmm...Arata bine",gandi baiatul muscandu-si buza inferioara... | |
|
| |
Linsday Ocean Jasmine Administrator
Numarul mesajelor : 350 Varsta : 30 Stare de spirit : Sad Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 10:56 am | |
| Linsday continua cu saruturile... "OK,sa vedem deci daca e ceva de capul lui ... " | |
|
| |
Sebastian Brandon
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 28 Stare de spirit : Sad... Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 10:59 am | |
| Sebastian o lipi pe Linsday de coprul lui,mangaindu-i sanii... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 350 Varsta : 30 Stare de spirit : Sad Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:00 am | |
| Fata scoase cateva gemete infundate,dupa care incepu si ea sa-l sarute,muscandu-l din cand in cand. | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:00 am | |
| Sebastian cobori cu sarutuile pe sanii fetei... | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:02 am | |
| OOC:Am zis deja ca poti face orice fel de chetsii,nu ? :>
Linsday ramase uimita de gesturile lui. "OK,nu stiam ca se poate abtine atat ... " | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:03 am | |
| OOC: Dapz...^^
Sebastian reveni cu fata la fata,zambind... | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:08 am | |
| OOC:Ma refeream la faptul ca poti face orice fel de chetsii perverse ... ^^"
Jasmine s eopri si ea si il privi calma. -S-a intamplat cumva ceva? | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:09 am | |
| OOC: Stiu...-.-'
-Nu,nimic...spuse baiatul sarutand-o... | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:12 am | |
| -Sigur?intreba ea printre sarutari. | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:14 am | |
| -Sigur,spuse baiatul si o patrunse incet... | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:15 am | |
| "God,si asta ela fel!Macar nu se grabeste chiar atat de rau ..." Linsday inceta cu vorbaria,lasandu-l pe baiat sa continue. | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:17 am | |
| Baiatul o saruta pe sani,oprindu-se cu treaba de dinainte... | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:19 am | |
| "Nu-mi zice ca acum e si nehotarat?Sau poate ca si-a adus mainte ca o fi uitat ceva ... " | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:21 am | |
| ~Peste 30 de minute~ Sebastian iesi gata imbracat din baie,lasand-o pe Linsday imbracandu-se in liniste... | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:24 am | |
| "Bun...unu' mai grabit ca altu' ... Asta zici ca era fugarit de motocicleta...Sau poate cine stie?Pierdea vreun tren ... T_T " Linsday ramase in baie,uitandu-s epe pereti. -Si mi-am mai si pierdut timpul degeaba ... | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:25 am | |
| Sebastian o lua la fuga,din nou inconjurat de ganduri... "De ce naiba am acceptat?Nu trebuia..." | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 08, 2009 11:33 am | |
| In cele din urma Linsday se ridica si incepu sa se imbrace. | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Lun Mar 09, 2009 12:45 pm | |
| Sebastian ajunse in cele din urma din nou pe stanci,unde se pare ca ii placea cel mai mult... | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Lun Mar 09, 2009 12:50 pm | |
| Cand Linsday iesi de la dusuri,dadu bineinteles peste o "prietena" si bineinteles izbucni o alta bataie destul de serioasa,la sfarsitul careia fata se alege cu cateva zgarienturi urate pe gat si cu o glezna fracturata (din nou). Imediat ce aparura gardienii,Jasmine o lua la fuga,insa in 5 minute fu prinsa si trimisa in biroul directorului,unde blonda stia prea bine ce fel de tratament o astepta. | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Lun Mar 09, 2009 12:53 pm | |
| Sebastian se intinse pe stanta,totusi cam incomod si privi absent soarele... | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Lun Mar 09, 2009 12:57 pm | |
| Dupa cateva minute de asteptare,in birou aparu si directorul. Era un barbat de aproape 35 de ani,inalt si solid,cu parul si ochii negri,ascunzand din cand in cand mici sclipiri ciudate in spatele genelor dese si intunecate. barbatul:Ocean...din nou aici.A cata oara este saptamana aceasta cand ne intalnim?Credeam ca te-ai invatat minte,macar ca data trecuta ai patit-o cam rau.Insa se vede ca ti s-a facut dintr-o data foarte dor de mine ... Zise barbatul mergand langa blonda si prinzandu-i barbia intre degetele sale albe. barbatul:Pe asta de unde ai capatat-o?Sper ca nu e prea proaspata ... < arata spre o vanataie de langa obrazul drept >
Ultima editare efectuata de catre Linsday Ocean Jasmine in Lun Mar 09, 2009 1:24 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Lun Mar 09, 2009 12:58 pm | |
| Seb inchise incet ochii si in scurt timp adormi... | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Lun Mar 09, 2009 1:06 pm | |
| Linsday se prefacu la inceput ca nu il ia in seama pe barbat,insa in cele in urma (mai exact atunci cand acesta o linse pe obraz) nu se mai putu abtine si il scuipa pe fata,injurandu-l. barbatul:Si eu care credeam ca ti-ai inghiti limba.OK,scumpo,sti doar prea bine ce te astepta.Insa mai inainte,vreau sa verific ceva.Nu te incrunta asa,e doar un mic amanunt de care vreau sa fiu sigur intotdeauna. Zise el ridicad-o in picioare si dandu-i jos pantalonii in timp ce-si strecura mana repede in susul piciorului ei. La un moment dat Linsday scoase un geamat scurt si se stramba,privindu-l cu dezgust in timp ce el isi scotea mana umeda.Imediat blonda primi o palma grea ce aproape ca o darama. barbatul:Tarfa dracu!Cu cati te mai culci?!Nu o sa te inveti niciodata minte? < ii prinde din nou obrajii si o priveste cu atentie ,zgariindu-i pielea > Tu esti a mea! Imediat dupa toate acestea el o impins epe Jasmine de perete si,desfacandu-si cureaua, incepu sa o bata.Cand in cele din urma fata cazu la pamant,privindu-l cu ura,el o ridica din nou si,dandu-si imediat jos pantalonii o patrnse greu,facand-o sa tipe.Cand o auzi,barbatul zambi rautacios,continuand pana ce Linsday se prabusi in genunchi,neindraznind sa-si ridice privirea spre el. barbatul:Ti-am mai zis deja! Esti doar a mea ! OOC;Stiu ca este eputin cam violent si cam lung,insa m-a lovit foarte brusc inspiratia si am exagerat putin.Va pun si o poza micuta cu directorul inchisorii. | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Vin Mar 13, 2009 12:43 pm | |
| Blondul auzi ceva zgomote,dar isi continua asa zisul somn... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] | |
| |
|
| |
| Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] | |
|