| Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Linsday Ocean Jasmine Administrator
Numarul mesajelor : 350 Varsta : 30 Stare de spirit : Sad Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Sam Feb 28, 2009 8:19 am | |
| -Ai face bine sa te porti frmos cu ea,pentru ca fara ajutorul ei nu prea ai sans ein lumea asta,zise blonda privind spre roscata. | |
|
| |
Onde Calyope
Numarul mesajelor : 165 Varsta : 29 Stare de spirit : "Cei vii se misca si ei descompusi/.../Si-ncet, cadavrele se descompun"[Bacovia-Cuptor] Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Sam Feb 28, 2009 12:00 pm | |
| -Cam asa e, intra in celula salutandu-i pe cei doi cat de at politicos | |
|
| |
Sebastian Brandon
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 28 Stare de spirit : Sad... Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Sam Feb 28, 2009 12:15 pm | |
| Sebastian se intoarse scarbit catre Jasmine si ii arunca o mutra suparata. -Baietel,neh?Nu...Cine e mai mare? spuse el si se intoarse cu corpul catre iesire. Am nevoie de aer. E prea mult miros de fete... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 350 Varsta : 30 Stare de spirit : Sad Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Sam Feb 28, 2009 12:24 pm | |
| -Baietel o sa ramai atata timp cat o sa stai aici,ii zise Jasmine aruncandu-i o privire oarecum plictisita.Cat despre miros...cred ca ar cam fi timpul sa poftesti pe la dus... | |
|
| |
Onde Calyope
Numarul mesajelor : 165 Varsta : 29 Stare de spirit : "Cei vii se misca si ei descompusi/.../Si-ncet, cadavrele se descompun"[Bacovia-Cuptor] Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Sam Feb 28, 2009 12:28 pm | |
| -Mda, ma scuzati, nu am de gand sa iau parte la genula cesta de mici "insulte", o zi buna, iesi deacolo intin zandu-se plictisita | |
|
| |
Sebastian Brandon
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 28 Stare de spirit : Sad... Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Sam Feb 28, 2009 1:10 pm | |
| -Vai,mersi ca mi-ai spus,zise blondul zambind ironic. Acum puteti pleca si sa ma lasati in pace?! | |
|
| |
Serena Amethyst
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 34 Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Sam Feb 28, 2009 1:11 pm | |
| Serena era sprijinita de peretele din dreptul celulii lui Sebastian ,notandu-si cateva lucruri pe un carnetel murdar ,cu voi jerpelite. | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Sam Feb 28, 2009 2:56 pm | |
| Sebastian ofta pentru un moment lung si se intinse pe pat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 01, 2009 8:55 am | |
| -Eee,,,banuiesc ca te-am stresat indeajuns.Cel putin pentru prima zi,Oricum,eu imi iua talpasita de aici,pentru ca nu vad ce altceva as ma putea face in prezenta ta,zise blonda ridicandu-se si privind plictisita celula. | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 01, 2009 10:28 am | |
| Sebastian ii zambi slab si mormai un "La revedere",in scurt timp adormind. | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 01, 2009 10:30 am | |
| Linsday parasi in scurt timp celula,mergand pe holurile care dintr-o data i se pareau extrem de pustii. | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 01, 2009 10:37 am | |
| ~Peste 2 ore~ Sebastian deschise lenes ochii... "La naiba!Am adormit...Si ce?Inca sunt aici?Credeam ca e doar un cosmar..." | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 01, 2009 10:38 am | |
| Bineinteles,nu dura foarte mult pana ce pe hol se incinse un scandal in toata regula,incheiat in cele din urma cu o bataie foarte violenta.La sfarsit,Linsday avea din nou maxilarul rupt si ochii vineti... | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 01, 2009 10:40 am | |
| Sebastian auzi zgomotele si merse sa vada ce se intamplase,insa se mira cand o zari pe Linsday intinsa pe podea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 01, 2009 10:42 am | |
| Bineinteles,fata nu se lasa si in ciuda starii ei se ridica vioaie de pe jos si ii plesni adversarei ei cativa pumni in stomac. | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 01, 2009 10:43 am | |
| Seb se uita uimit la fata,la forta pe care o avea in maini... | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 01, 2009 10:50 am | |
| In cele din urma cativa gardieni intervenira si le despartira pe fete,iar Linsday manca o mama de bataie si de la gardieni. | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 01, 2009 11:05 am | |
| Sebastian o prinse pe Linsday inainte ca aceasta sa cada in urma unei palme de la unul dintre gardieni. | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 01, 2009 11:07 am | |
| Cu toate acestea,blonda se smile nervoasa din bratele lui Sebastian si se azvali cu unchile auspra gardianului,pregatita aproape sa-i scoata ochii. Cand in cele din urma reusi sa provoace ceva "pagube" gardienilor,Jasmine isi incasa bataia ,dupa care fu azvarlita intr-un colt al holului. | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 01, 2009 11:08 am | |
| Seb merse la ea,orecum uimit de forta fetei,pentru faptul ca nu se dadu batuta... -Esti in regula? | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Dum Mar 01, 2009 11:12 am | |
| Fata nu ii raspunse,multumindu-se doar sa ii incuviinteze din cap ca era inca vie si rationala.Atat de rationala cat era posibil intr-un astfel de loc. | |
|
| |
Serena Amethyst
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 34 Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Mar Mar 03, 2009 11:29 am | |
| Serena se indrepta spre Jasmine ,dandu-l pe Sebastian la o parte si incepand sa o trateze... -Esti singura pacienta pe care o tratez de mai zulte ori pe zi... o certa ea. Si asta se intampla zilnic! Chiar nu poti sa te controlezi?! | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Mar Mar 03, 2009 12:23 pm | |
| -Hei!Cateaua aia m-a insultat!zise Linsday strangand din dinti si scuipand sangele care i se acumulase in gura.In plus,de la animalele alea < arata spre gardieni > ori mananci bataie,ori te f** !Si personal,dupa ce am experimentat a doua varianta,pot spune ca o prefer pe prima! | |
|
| |
Sebastian Brandon
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Vin Mar 06, 2009 9:23 am | |
| Baiatul se uita la cele 2 fete,oarecum nedumerit... | |
|
| |
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] Vin Mar 06, 2009 9:25 am | |
| -Offf...la-so balta,trece de la sine!zise blonda ridicandu-se si mergand spre Sebastian.Ce este?L-am inspaimantat pe baietelul mamei ?intreba ea pe un ton ironic si afisand in acelasi timp o strambatura pe fata. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] | |
| |
|
| |
| Celula lui Sebastian [ WANRING - limbaj violent ] | |
|